"It will be Nice2Cook4U"

Freelance Kok (S) online Amersfoort met praktische tarief,

Onze freelance-koks kunnen u helpen bij ziekteverzuim, vakantie's en onderbezetting in uw keuken voor een tarief vanaf € 28,50 = per uur en exclusief btw.

Met onze brede ervaring als freelance koks kunnen wij u ondersteunen en begeleiden in alle facetten van uw bedrijf, ook met calculaties, advies, enz. 

Ook verzorgen wij uw online catering en kunnen wij uw barbecue verzorgen van warme en koude buffetten, dessertbuffetten, high-tea's.

Wij hebben ervaring in airline-catering, gerenomeerde restaurants, bedrijfskantines en partyservice en hotels. 

U als opdrachtgever staat bij ons centraal. Het zijn immers uw verwachtingen die willen overtreffen met onze zeer ruime ervaring in de keuken.

Onze keuken ervaring hebben wij met internationale keuken oa Koreaans, Thais, Frans enz. 

Wilt u een freelance kok aan huis voor uw intiem diner dan kan u hier terecht, wij kunnen uw diner compleet maken met wijn uit onze eigen wijnhandel. 
Kijk voor meer informatie op  www.wijnhandel-online.com

Onze opdrachtgevers zijn oa Debuut horeca en ontwikkeling, Bilderberggroep, van der Valk Hotels, Familie Fagel, de Leest in Vaassen, Alpha flightservices, Humphreys Restaurants, Albron bedrijfscatering. 

Wij zijn op de hoogte van de haccp eisen en allergenen conform Bureau de Wit.

Graag u een afspraak met u om uw bel voor mailtarief en voorwaarden, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51298923

Met gastvrije groet,

 

Erik Bruins 

Freelancekoks online 


Nicetocooking 
"It will be Nice2Cook4U"

keyboard_arrow_up