Over Nice to cooking de Freelance Kok uit Amersfoort

Freelance Kok (S) online Amersfoort met voordelig tarief,

Als Freelance Kok online kunnen wij u helpen tijdens ziekteverzuim, vakantie's en onderbezetting in uw keuken voor een tarief vanaf €25,= per uur en exclusief btw.

Met onze brede ervaring als Freelance Kok en ondernemer kan ik uw steun en toeverlaat zijn in alle facetten van uw bedrijf, ook met calculatie's, advies, hotelconcepts idpms,etc.

Freelance Kok opdrachten.......dan bent u bij ons aan het juiste adres door de brede en jarenlange ervaring kunt u op ons vertrouwen,
en zult u zien dat wij u als Freelance Kok datgene doen wat u mag verwachten als opdrachtgever.

Ook verzorgen wij als Freelance Kok uw online catering en kunnen wij uw online barbecue verzorgen of warme en koude buffetten, dessertbuffets, high-tea's etc.

Wij hebben ervaring als Freelance kok in airline catering, gerenomeerde restaurants, bedrijfskantines en partyservice,eetcafe en hotels

Freelance Koks gevraagd of Freelance Koks opdrachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om de juiste Kok(s) te krijgen.

U als Freelance Kok opdrachtgever staat bij ons centraal. Het zijn immers uw verwachtingen die wij willen overtreffen met onze zeer ruime ervaring in de keuken.

Onze keuken ervaring hebben wij met internationale keuken o.a. Koreaans, Thais, Frans,chinees etc.

Wilt u een Freelance Kok aan huis voor uw gasten voor een intiem private dining diner eventueel met bediening ook dan kunt u bij ons terecht, wij kunnen uw diner compleet maken met wijn uit onze eigen wijnhandel.

Kijk voor meer informatie op www.opentopwijn.nl

Onze ervaring hebben wij opgedaan bij o.a. de Bilderberggroep,van der Valk Hotels, Familie Fagel, de Leest in Vaassen, Alpha flight services, Humphreys Restaurants, Albron en Koreeans koken gevolgd in Seoul.

Wij zijn op de hoogte van de Haccp eisen en allergenen conform Bureau de Wit.

Graag maken wij een afspraak met u om al uw wensen door te spreken, bel of mail voor uurtarief en voorwaarden, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51298923

Met gastvrije groet,

Freelance Kok online


Nicetocooking
"It will be Nice2Cook4U"